Mitä teemme

Autamme sinua löytämään yrityksesi tai yhteisösi markkinoinnin ja myynnin tueksi hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia markkinointituotteita. Valikoimistamme löydät promootiotuotteet ja mainoslahjat kaikkiin markkinoinnin tarpeisiin. Laadukkaat ja tarpeelliset asiakaslahjat jäävät käyttöön ja toimivat brändisi mainoksena pitkään. Tutustu laajaan valikoimaamme ja toimintatapoihimme alla.

Heijastimet

Valikoimastamme löydät erilaisia heijastimia ja heijastintuotteita, kuten heijastinvaljaat ja heijastavat kassit.

Heijastin luokitellaan henkilönsuojaimeksi ja siksi sen on täytettävä lainsäädännössä henkilösuojaimille asetetut vaatimukset. Jalankulkijan heijastimet määritellään henkilönsuojainasetuksen (EU) 2016/425 perusteella. Huhtikuussa 2023 standardi EN 17353:2020 korvasi vanhat standardit, ja kaikki heijastimemme täyttävät nämä uudet vaatimukset.

Kaikki meillä myynnissä olevat heijastimet ovat CE-merkittyjä ja täyttävät uuden eurooppalaisen henkilösuojainasetuksen. Heijastimet valmistetaan yhteistyökumppanimme tehtaassa Suomessa ja EU:ssa. Suositut heijastinvaljaamme ovat sertifioitu Suomen SGS Fimkon toimesta. Toimitamme heijastimia myös jälleenmyyntiin, jolloin heijastinpakkauksessa on valmiiksi EAN-koodi.

Heijastimet ovat oiva mainoslahja ja yrityslahja, sillä ne huokuvat turvallisuutta ja jatkuvuutta. Meiltä saatte heijastimet yrityksen omalla logolla!

Tutustu vuoden 2023 heijastinkatalogiimme!

Kassit

Kestokassi on viesti yrityksen halusta kestävään kehitykseen. Ekologiset, monikäyttöiset ja tyylikkäästi toteutetut mainoskassit näkyvät yhä useammin katukuvassa, niistä on tullut trendikkäitä.

Valikoimamme suosituimpia tuotteita ovat 100%:sta kierrätysmateriaalista valmistetut kassit. Rpet-materiaali valmistetaan kierrätetyistä muovipulloista ja sen hiilijalanjälki on 90% pienempi kuin polyamidilla ja 50% pienempi kuin luomupuuvillalla. Tehdastuotettu mainoskassi voidaan valmistaa useassa eri mallissa ja materiaali värjätään ja painetaan asiakkaan tuotemerkin tai kampanjan mukaisesti.

Valikoimistamme löydät myös muut kassit ja laukut, kuten edulliset non woven eli kuitukangaskassit, messukassit, kylmälaukut, puuvillakassit ja reput. Tutustu valikoimaamme kassisivustollamme mainoskassi.fi!

Ekologiset tuotteet

Valikoimamme yksi suosituimmista ja koko ajan kasvava osa on ekotuotteet, ja niistä varsinkin ekokassit. Jos mainoskassi tai muu markkinointiviestintää tukeva tuote on ekologinen, se kattaa tällöin ympäristöystävällisen tuotteen tunnusmerkit ja noudattaa kestävän kehityksen periaatteita.

Esimerkiksi ekokasseja voidaan valmistaa minkälaisia tahansa, aivan kuten tavallisiakin kasseja. Ero on vain siinä, että ekokasseissa käytetyt materiaalit ovat aina ympäristöystävällisiä. Materiaalit ovat joko osittain tai kokonaan uusio- ja kierrätysmateriaaleja.

Ekologiset mainoskassit ja muut ekologiset promootiotuotteet viestivät yrityksen halusta kestävään kehitykseen sekä toimivat osana eettistä markkinointiviestintää.

Promootiotuotteet ja kampanjat

Valikoimistamme löytyvät mainostuotteet kaikkiin markkinoinnin tarpeisiin. Huolella valitut promootiotuotteet tehostavat yrityksenne markkinointia ja myyntiä. Käyttökelpoiset ja tarpeelliset tuotteet jäävät käyttöön ja toimivat yrityksenne mainoksena pitkään. Käytämme tuotannossamme tunnettuja tehtaita ja tavarantoimittajia, jotka ovat monivuotisia yhteistyökumppaneitamme. Teemme säännöllisesti tuotekontrollit ja tuotannon tehdasauditoinnit.

Give Away -tuotteet

Laaja valikoimamme käsittää monipuoliset give away –tuotteet (= jakotuotteet) yrityksesi omalla painatuksella. Suosittuja jakotuotteitamme ovat muun muassa kaulanauhat, heijastimet, kynät ja powerbankit. Tällaiset tuotteet ovat aina hyödyllisiä ja kuuluvat varmasti lähes jokaisen arkipäiväiseen elämään. Ne toimivat pitkään mainioina mainoksina brändillesi. Tuotannossa käytämme tunnettuja tehtaita ja tavarantoimittajia, joiden kanssa meillä on pitkä yhteistyöhistoria.

Mainostekstiilit ja työvaatteet

Työvaate on osa yrityskuvaa. Henkilökunnan työvaatteet antavat huolitellun kuvan yrityksestänne ja ovat samalla yrityksenne liikkuva mainos, samoin kuin houkuttelevat mainostekstiilitkin.

Työvaatteissa materiaaleilla ja yksityiskohdilla on suuri merkitys. Hyvin suunniteltu ja toteutettu vaate on työntekijälle tärkeä osa työsuoritusta, työssä viihtymistä ja onnistumista. Valikoimastamme löydät moneen työhön sopivat vaatteet sekä yrityksesi tilaisuuksiin, markkinointitapahtumiin ja aktiviteetteihin sopivat vaatteet – katso lisää Promotion Conceptin työvaatekatalogista.

HUOM!
 Nyt uutena lisäyksenä valikoimissamme suomalaisen Pure Waste Textilesin ekologiset tekstiilituotteet, kuten T-paidat, colleget, hupparit, kauluspaidat jne. Malleja löytyy niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Kysy lisää info@promotionconcept.fi

Urheilutekstiilit ja -tarvikkeet

Kauttamme löydät monipuoliset urheilutekstiilit ja –tarvikkeet yrityksenne liikelahjoiksi, promootiotuotteiksi tai henkilökuntanne tarpeisiin. Urheiluvaatteissamme käytetään laadukkaita materiaaleja istuvuus huomioiden. Tuotteet tehdään yhteistyössä huippumerkkien ja toimittajien kanssa. Valikoimastamme löydät urheilutarvikkeet niin aloittelevalle kuin aktiivisellekin liikkujalle. Laadukkaat ja hyvännäköiset tuotteet innostavat liikkumaan!

Elektroniikkatuotteet ja oheistarvikkeet

Etsitkö pientä ja hyödyllistä lahjaa työntekijöille, liikekumppaneille tai kylkiäiseksi? Kauttamme saat tilattua käytännölliset, kestävät sekä ekologiset elektroniikkatuotteet sekä niiden oheistuotteet oman yrityksesi logolla varustettuna. Elektroniikkatuotteet ovat täydellisiä brändin tunnettuuden lisäämiseen hienovaraisesti, ja ne jäävät myös käyttöön!

Ohessa muutamia ideoita oman brändisi promootioon – miten olisi esimerkiksi aurinkokennolla toimiva varavirtalähde, hiirimatto langattomalla laturilla, perinteinen muistitikku tai innovatiivinen kuulokkeiden puhdistussetti? Vain taivas on rajana, ota yhteyttä niin ideoimme tuotteet juuri sinun tarpeisiisi! Hinnat ja toimitusajat määräytyvät tuotantomäärän sekä painatuksen mukaan

Keräilykolikot ja kunniakilvet

Valtionjohdon, viranomaisten ja virkamiesten kunnia- ja muistokolikot (Challenge coins)

Valtionjohdon, puolustusvoimien ja poliisin johdon sekä hallituksen virkamiesten tapana on antaa muistokolikoita yhteistyökumppaneilleen arvostuksen ja kunniajäsenyyden symbolina. Kansainvälisesti kolikoita on annettu vuosien ajan ulkomaalaisille vieraille, diplomaateille, viranomaisille sekä virkamiehille. Maailmalla pitkäaikainen sotilaallinen perinne on, että antaja luovuttaa erityistapauksissa kolikoita salaisesti kädenpuristuksen yhteydessä. Tällä tavoin saadut/ansaitut kolikot ovat erityisen arvokkaita.

Toimitamme laadukkaita kunnia- ja muistokolikoita edulliseen hintaan. Kolikko on helppo antaa ja kuljettaa mukana ja varmuudella jokainen saaja arvostaa tätä huomionosoitusta.

Tuotamme kolikot oman mallinne mukaisina ja/tai suunnittelemme teille oman yksilöllisen mallin toiveidenne mukaisesti.

 

Tehdastuotanto

Tehdasyhteistyön eli ns. oman tuotannon ansiosta pystymme tarjoamaan yrityksellenne yksilöllisiä ratkaisuja. Yrityskohtaisesti suunnitellut tuotteet valmistetaan tarkoin valituissa tehtaissa Euroopassa ja Aasiassa. Valmistajamme ovat auditoituja ja ne ovat sitoutuneet noudattamaan sopimuksiamme ja tiukkoja laatukriteereitämme. Teetämme tuotteillemme tarvittaessa tuotetestauksen ulkopuolisessa laboratoriossa. Teemme tehdas- ja laatutarkistuksia säännöllisesti.

Kosmetiikkatarvikkeet

Promotion Concept on erikoistunut laadukkaiden ja samalla kohtuuhintaisten kosmetiikkatarvikkeiden tuottamiseen asiakkaan omalla tuotemerkillä (private label -tuotteet). Valikoimistamme löytyvät meikkisiveltimet, meikkisienet ja –puffit, kynsiviilat, hiusharjat, kammat, kosmetiikkalaukut ja paljon muita kauneuden- sekä ihonhoitoon liittyviä tarvikkeita.