Promotion Conceptin tuottamia mainoskasseja eri yritysten markkinointikampanjoihin
Heijastintuotteet ovat yksi Promotion Conceptin kärkituotteista

Mitä teemme

Autamme sinua löytämään yrityksesi tai yhteisösi markkinoinnin ja myynnin tueksi hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia markkinointituotteita. Valikoimistamme löydät promootiotuotteet ja mainoslahjat kaikkiin markkinoinnin tarpeisiin. Laadukkaat ja tarpeelliset asiakaslahjat jäävät käyttöön ja toimivat brändisi mainoksena pitkään. Tutustu laajaan valikoimaamme ja toimintatapoihimme alla.

Ekologiset tuotteet

Valikoimamme yksi suosituimmista ja koko ajan kasvava osa on ekotuotteet, ja niistä varsinkin ekokassit. Jos mainoskassi tai muu markkinointiviestintää tukeva tuote on ekologinen, se kattaa tällöin ympäristöystävällisen tuotteen tunnusmerkit ja noudattaa kestävän kehityksen periaatteita.

Esimerkiksi ekokasseja voidaan valmistaa minkälaisia tahansa, aivan kuten tavallisiakin kasseja. Ero on vain siinä, että ekokasseissa käytetyt materiaalit ovat aina ympäristöystävällisiä. Materiaalit ovat joko osittain tai kokonaan uusio- ja kierrätysmateriaaleja.

Ekologiset mainoskassit ja muut ekologiset promootiotuotteet viestivät yrityksen halusta kestävään kehitykseen sekä toimivat osana eettistä markkinointiviestintää.

Heijastin- ja turvatuotteet

Valikoimastamme löydät monenlaiset heijastimet niin jakotavaraksi kampanjoihin kuin jälleenmyyntiin. Kaikki heijastimemme täyttävät henkilösuojainasetuksen vaatimukset, ja ovat täten CE-merkittyjä ja täyttävät myös EN 13356 -heijastinstandardin vaatimukset.

Yrityksille heijastimet omalla logolla, painatuksella tai jopa muodolla ovat hyviä mainoslahjoja, sillä heijastin viestii aina välittämisestä sekä turvallisuusasioiden huomioonottamisesta. Pakkaus sisältää käyttöohjeet ja painatuksilla voidaan tehdä tuotteesta jokaiselle yritykselle personoitu.

Lisää heijastimista ja tuotevalikoimastamme löydät alla olevasta osoitteesta
http://heijastintuote.fi/en/

Kassit

Kestokassi on viesti yrityksen halusta kestävään kehitykseen. Ekologiset, monikäyttöiset ja tyylikkäästi toteutetut mainoskassit näkyvät yhä useammin katukuvassa, niistä on tullut trendikkäitä.

Valikoimamme suosituimpia tuotteita ovat 100%:sta kierrätysmateriaalista valmistetut kassit. Rpet-materiaali valmistetaan kierrätetyistä muovipulloista ja sen hiilijalanjälki on 90% pienempi kuin polyamidilla ja 50% pienempi kuin luomupuuvillalla. Tehdastuotettu mainoskassi voidaan valmistaa useassa eri mallissa ja materiaali värjätään ja painetaan asiakkaan tuotemerkin tai kampanjan mukaisesti.

Valikoimistamme löydät myös muut kassit ja laukut, kuten edulliset non woven eli kuitukangaskassit, messukassit, kylmälaukut, puuvillakassit ja reput. Tutustu valikoimaamme kassisivustollamme mainoskassi.fi!

Promootiotuotteet ja kampanjat

Valikoimistamme löytyvät mainostuotteet kaikkiin markkinoinnin tarpeisiin. Huolella valitut promootiotuotteet tehostavat yrityksenne markkinointia ja myyntiä. Käyttökelpoiset ja tarpeelliset tuotteet jäävät käyttöön ja toimivat yrityksenne mainoksena pitkään. Käytämme tuotannossamme tunnettuja tehtaita ja tavarantoimittajia, jotka ovat monivuotisia yhteistyökumppaneitamme. Teemme säännöllisesti tuotekontrollit ja tuotannon tehdasauditoinnit.

Give Away -tuotteet

Laaja valikoimamme käsittää monipuoliset give away –tuotteet (= jakotuotteet) yrityksesi omalla painatuksella. Suosittuja jakotuotteitamme ovat muun muassa kaulanauhat, heijastimet, kynät ja powerbankit. Tällaiset tuotteet ovat aina hyödyllisiä ja kuuluvat varmasti lähes jokaisen arkipäiväiseen elämään. Ne toimivat pitkään mainioina mainoksina brändillesi. Tuotannossa käytämme tunnettuja tehtaita ja tavarantoimittajia, joiden kanssa meillä on pitkä yhteistyöhistoria.

Mainostekstiilit ja työvaatteet

Työvaate on osa yrityskuvaa. Henkilökunnan työvaatteet antavat huolitellun kuvan yrityksestänne ja ovat samalla yrityksenne liikkuva mainos, samoin kuin houkuttelevat mainostekstiilitkin.

Työvaatteissa materiaaleilla ja yksityiskohdilla on suuri merkitys. Hyvin suunniteltu ja toteutettu vaate on työntekijälle tärkeä osa työsuoritusta, työssä viihtymistä ja onnistumista. Valikoimastamme löydät moneen työhön sopivat vaatteet sekä yrityksesi tilaisuuksiin, markkinointitapahtumiin ja aktiviteetteihin sopivat vaatteet – katso lisää Promotion Conceptin työvaatekatalogista.

HUOM!
 Nyt uutena lisäyksenä valikoimissamme suomalaisen Pure Waste Textilesin ekologiset tekstiilituotteet, kuten T-paidat, colleget, hupparit, kauluspaidat jne. Malleja löytyy niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Kysy lisää info@promotionconcept.fi

Urheilutekstiilit ja -tarvikkeet

Kauttamme löydät monipuoliset urheilutekstiilit ja –tarvikkeet yrityksenne liikelahjoiksi, promootiotuotteiksi tai henkilökuntanne tarpeisiin. Urheiluvaatteissamme käytetään laadukkaita materiaaleja istuvuus huomioiden. Tuotteet tehdään yhteistyössä huippumerkkien ja toimittajien kanssa. Valikoimastamme löydät urheilutarvikkeet niin aloittelevalle kuin aktiivisellekin liikkujalle. Laadukkaat ja hyvännäköiset tuotteet innostavat liikkumaan!

Tehdastuotanto

Tehdasyhteistyön eli ns. oman tuotannon ansiosta pystymme tarjoamaan yrityksellenne yksilöllisiä ratkaisuja. Yrityskohtaisesti suunnitellut tuotteet valmistetaan tarkoin valituissa tehtaissa Euroopassa ja Aasiassa. Valmistajamme ovat auditoituja ja ne ovat sitoutuneet noudattamaan sopimuksiamme ja tiukkoja laatukriteereitämme. Teetämme tuotteillemme tarvittaessa tuotetestauksen ulkopuolisessa laboratoriossa. Teemme tehdas- ja laatutarkistuksia säännöllisesti.

Kosmetiikkatarvikkeet

Promotion Concept on erikoistunut laadukkaiden ja samalla kohtuuhintaisten kosmetiikkatarvikkeiden tuottamiseen asiakkaan omalla tuotemerkillä (private label -tuotteet). Valikoimistamme löytyvät meikkisiveltimet, meikkisienet ja –puffit, kynsiviilat, hiusharjat, kammat, kosmetiikkalaukut ja paljon muita kauneuden- sekä ihonhoitoon liittyviä tarvikkeita.